Tecnologia
evolutiva.

Connexio.cat té com a objectiu donar cobertura a les empreses dins de la seva àrea tecnològica, concretament en l’àmbit d’Internet, ajudant-les a créixer en aquest entorn.

Tenim en compte les possibilitats i mitjans que disposa cadascuna per a dur a terme les solucions que li permetin autonomia i no dependència d’estructures fixes, ajudant-les a rendibilitzar el negoci.

Disseny Web

100%

Botigues i comerç Online

100%

SEO / SEM

100%

Social Media i Community Management

100%

Entorns de treball en línia - Cloud Computing

100%

Aplicacions per a dispositius mòbils

100%

Consultoria i assessorament Web

100%

La nostra

experiència

En Connexio.cat tenim experiència de més de deu anys en el disseny de solucions web a través de les telecomunicacions i Internet. L’equip de professionals de Connexio.cat ha format part d’empreses líders que ens han aportat un grau de coneixement d’elit que apliquem en cadascun dels nostres projectes.

Direcció estratègica de vendes, gestió de projectes, disseny, desenvolupament, sistemes i telecomunicacions són alguns dels perfils dels qui formem l’equip de Connexio.cat.

La tecnologia i Internet, la nostra passió.

Som apassionats de les tecnologies de la informació i ens satisfà aplicar els nous avanços en tots els nostres projectes.
En Connexio.cat t'oferim totes les cobertures possibles. Ens encarreguem de tots els processos del projecte web, des de la creació i disseny, fins a la posada en marxa de la solució.

Les nostres solucions i serveis

Tot el que fem s'emmarca principalment en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a potenciar les vendes dels nostres clients a través d'Internet. Per a això apliquem solucions en els següents àmbits.

Acreditació

Tenim el Certificat acTIC de la Generalitat de Catalunya, que ens acredita com a experts en les Competències de les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

(Núm: 201020585565)

Les nostres oficines

Les nostres oficines estan situades en el Centre d’Empreses del Baix Llobregat de Cornellà del Llobregat. Això ens permet una gran disponibilitat de recursos i possibilita un entorn de col·laboració ideal amb altres empreses.